• Продажба

  ПРОДАЖБА НА Ф1-СИСТЕМИ

  Повелете на Нашите страници, разгледајте ја богатата понуда на компјутери и преносни компјутери и разна друга компјутерска опрема.
 • Сервис

  СЕРВИСИ

  Високо професионален, брз и ефикасен сервис, услуга и грижа за корисници. Закажување за сервис или за интервенција на терен. Контактирајте го Нашиот сервис центар во Ф1-системи ДОО. 
 • Контакти

  Контакти и информации

  Контакт и закажување, информации на телефон 043 400 006 Поддршка за редовни клиенти 24/7. 
Четврток, Февруари 11, 2016
Големина на текст
   

ПОМОШ ВО ЖИВО

LiveZilla Live Help

ЗА Ф1-СИСТЕМИ

Ф1-системи

Посветени сме да обезбедиме Висок квалитет на услугите и понудата

 • Продажба на висококвалитетна компјутерска опрема и галантерија.
 • Професионален брз и ефикасен сервис за компјутерска опрема, принтери и мрежи.
 • Интернет и графички маркетинг дизајн за Наши клиенти.
 • Видео надзор и алармни системи за физички лица и правни субјекти.

ПРОФИЛ НА Ф1-СИСТЕМИ

Компјутерска опрема

Компјутерска опрема од врвни брендови повеќе...

Принтери и МФ уреди
Принтери копир уреди и мултифункциски уреди повеќе...

Монитори и ТВ уреди
Најдобрите брендови и модели на ЛЦД и Лед повеќе...

Видео Надзор и аларми
Професионална изведба планирање и монтажа повеќе...

Анкета

Што ми е важно кога купувам нова опрема?
 

Facebook страница

ВЕСТИ-НОВИНИ

Страна 1

 • Ф1-системи и KASPERSKY

Јас Избрав - Jackie Chan - I choose KASPERSKY

Најдобрата антивирусна заштита. Сите варијанти на лиценциран Kaspersky 2011: Kaspersky Anti Virus 2011 , Kaspersky Internet securuty 2011 , Kaspersky Pure 2011 , Kaspersky MAC 2011, Kaspersky for Mobile 2011 , Kaspersky Small office 2011. Побарајте повеке информации во одделот СОФТВЕР на Нашите страници

Страна 2

 • Ф1-системи понуда ново!
 • Најголем избор на компјутери
 • Работиме со Ваучери за студенти програма 2012
 • Работиме со VISA и Master кредитни картички

 

 

Ф1-СИСТЕМИ ДОО

Ценовник во .pdf фајл

cenovnik


Се наоѓаме на

ул. Максим Горки бр.4 во Кавадарци
телефон за контакт во продажба
043 400 006
телефон за контакт во сервис
043 400 006

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
сервис и поддршка: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
продажба и информации: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Работно време
понеделник до петок од 08.00 до 20.00ч
сабота: 09.00 до 16.00ч
 

Поддршка во живо
24часа нон стоп 24/7

Можете да закажете за сервисирање или интервенција на терен доколку го следите линков...

Закажување во продажба директно на линкот...

За Поддршка во живо кликнете тука... 

Посветени сме да обезбедиме Висок квалитет на услугите и понудата

 • Продажба на висококвалитетна компјутерска опрема и галантерија.
 • Професионален брз и ефикасен сервис за компјутерска опрема, принтери и мрежи.
 • Интернет и графички маркетинг дизајн за Наши клиенти.
 • Видео надзор и алармни системи за физички лица и правни субјекти.
 

 

 

 

Контакти

Е-пошта: Info@f1sistemi.com
ул. Максим Горки бр.4 во Кавадарци
Телефон за контакт во продажба: 043 400 006
Телефон за контакт во сервис: 043 400 006

Новости

*Компјутерски конфигурации .
*Монитори: LED технологија.
*Пролетни попусти.
*Пролетна ASUS акција.


ПОМОШ

Можете да закажете за сервисирање или интервенција на терен доколку го следите линков...
Закажување во продажба директно на линкот...
За Поддршка во живо кликнете тука...
RocketTheme Joomla Templates